Groente en fruit

De VitamineVersBron Joost en Marijke Bos

Maarnse Grindweg 12, 3951 LK Maarn Telefoon: 0343-441287

   
   

Recepten

  Terug naar de andere recepten
 

Asperge roerbak

 
  Ingrediënten voor 6 personen
Bereidingstijd 60 minuten
° 1,5 kilo witte asperges
° 450 gr. Minikrieltjes
° 2 sjalotjes
° 300 gr. Achterham
° 2,5 dl. Slagroom
° 2 el bieslook
° 2 el peterselie
° 2 el olijfolie
° zout en peper



Bereidingswijze

Schil de asperges en snijdt ze in schuine stukjes van ongeveer 1 cm.
Snijdt de sjalotjes.
Krieltjes en sjalotjes ongeveer 5 min. roerbakken.
Asperges toevoegen en ongeveer 3 min. meebakken.
Slagroom toevoegen en 8 min laten sudderen.
Ham erdoor en goed doorwarmen.
Op smaak brengen met peper, zout, bieslook, peterselie.

Eet smakelijk!
 
     
  Aardappelen  
     
     
  Openingstijden: Maandag 13.00 uur-17.00, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 uur-17.00 uur, zaterdag van 09.00 uur-12.30 uur, woensdag gesloten.