|
|
Recepten
|
|
Terug naar de andere recepten |
|
Asperge roerbak
|
|
|
Ingrediënten voor 6 personen
Bereidingstijd 60 minuten
° 1,5 kilo witte asperges
° 450 gr. Minikrieltjes
° 2 sjalotjes
° 300 gr. Achterham
° 2,5 dl. Slagroom
° 2 el bieslook
° 2 el peterselie
° 2 el olijfolie
° zout en peper
Bereidingswijze
Schil de asperges en snijdt ze in schuine stukjes van ongeveer 1 cm.
Snijdt de sjalotjes.
Krieltjes en sjalotjes ongeveer 5 min. roerbakken.
Asperges toevoegen en ongeveer 3 min. meebakken.
Slagroom toevoegen en 8 min laten sudderen.
Ham erdoor en goed doorwarmen.
Op smaak brengen met peper, zout, bieslook, peterselie.
Eet smakelijk!
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Openingstijden: Maandag 13.00 uur-17.00, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 uur-17.00 uur, zaterdag van 09.00 uur-12.30 uur, woensdag gesloten. |
|
|
|
|