|
|
Recepten
|
|
Terug naar de andere recepten |
|
Gestoofde venkel met courgette
|
|
|
Ingrediënten
- Venkelknollen
- 2
courgettes
- 1 ui
- takje tijm
- 1 teentje knoflook
-
1 centiliter olijfolie (extra vierge)
- kruidenzout
Bereidingswijze
Snipper de ui. Was de venkel en snijd in dunne reepjes. Was de courgette en snijd in schuine plakjes. Verwarm de olijfolie en fruit de ui met de geperste knoflook en de tijm. Voeg de venkel toe en na 6 minuten ook de courgette. Laat alles zachtjes beetgaar stoven.
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Openingstijden: Maandag 13.00 uur-17.00, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 uur-17.00 uur, zaterdag van 09.00 uur-12.30 uur, woensdag gesloten. |
|
|
|
|