Groente en fruit

De VitamineVersBron Joost en Marijke Bos

Maarnse Grindweg 12, 3951 LK Maarn Telefoon: 0343-441287

   
   

Recepten

  Terug naar de andere recepten
 

Gestoofde venkel met courgette

 
  Ingrediënten

- Venkelknollen
- 2 courgettes
- 1 ui
- takje tijm
- 1 teentje knoflook
- 1 centiliter olijfolie (extra vierge)
- kruidenzout

 


Bereidingswijze

Snipper de ui. Was de venkel en snijd in dunne reepjes. Was de courgette en snijd in schuine plakjes. Verwarm de olijfolie en fruit de ui met de geperste knoflook en de tijm. Voeg de venkel toe en na 6 minuten ook de courgette. Laat alles zachtjes beetgaar stoven.
 
     
  Aardappelen  
     
     
  Openingstijden: Maandag 13.00 uur-17.00, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 uur-17.00 uur, zaterdag van 09.00 uur-12.30 uur, woensdag gesloten.